Sorunuz var mı?

Radyomatik, Radyonuz için sizin yapacağınız tüm işleri yapar! Radyo Yazılımlarıyla Sektördeki 25 Yıllık Tecrübemizle Sizlerleyiz!
Sorunuzu burada bulamadıysanız, destek forumlarımızı deneyin.

Genel sorular:

Programımız sayesinde diğer radyoculardan bir adım önde olun. Birçok işlevselliği içindirme bulundurma imkanıyla radyomatiği hizmetinize sunuyoruz. Bu hizmet sayesinde radyoculuk artık çok daha kolay..

Radyo istasyonlarında kullanılmak için geliştirilmiş bir programdır. Radyoların yayın akış yönetimi, reklam yönetimi ve insana olan bağı en aza indirerek kurumsal yönde büyük adımlar attırır.

+90 (850) 420-3834 nolu telefondan yada [email protected] adresine mail atarak destek alabilirsiniz.

Radyomatik programını işletmeniz için kuruyor, kullanımını ve diğer tüm gerekli işlemleri sizin için yapıyoruz.

Radyomatik Programı kullanıcı sayısı ve dosya alanı baz alınarak, yıllık veya aylık olarak fiyatlandırılmıştır. Ödeme seçenekleri ve paket konfigürasyonları için fiyatlandırma sayfamıza bakabilir yada bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  • Ajanslar
  • Radyolar
  • Djler
  • Yerel Yönetimler
  • Basın Yayın Sektörü
  • Eğitim Kurumları

Günümüz teknolojilerine uygun tasarlanan Radyomatik programı internet tabanlı bir yazılım olduğundan herhangi bir CD veya programa ihtiyaç duymadan çalışmaktadır. Virüs bulaşmaz. Yedekleme otomatik yapılır. Güncelleme ve geliştirmeler otomatik yapılır. Bilgisayarınız çökse bile sistem çalışmaya devam eder. Bilgileriniz SSL ve karmaşık şifreleme yöntemleri ile korunur.

Radyomatik Programı hale hazırda mobil platformları desteklememektedir. Fakat bu konuda çalışmalar yapılmaktadır.

Radyomatik SOY Modeli Bir Yazılımdır!

SOY: Servis Olarak Yazılım Nedir?

Bir hizmet sağlayıcı tarafından merkezi sunucu üzerinde barındırılan bir yazılımın; birden fazla kişi/kurumun kullanımına sunulmasını sağlayan modeldir. SOY tamamen Servis sağlayıcılar tarafından sunulmaktadır. Bu şu demektir: müşteri olarak işletme ve operasyonel maliyetlerden kurtulmak ve sadece ihtiyacınız kadar olanı için düşük maliyetli ama kaliteli hizmet almak. Rekabetin ve iş kurallarının ivmelendiği yeni ekonomik düzende çevikliğin kurumlar için vazgeçilmez bir hayatta kalma stratejisi olduğunu düşünebiliriz. SOY modeli, şirketlerin ve kurumların ticari olarak lisanslama yolu ile kendi bünyelerinde barındırdıkları ve işlettikleri yazılımların yüksek ön maliyetli ve kompleks yapılarına alternatif olarak, düşük maliyetlerle aynı avantajlara ulaşmayı sağlar. Herhangi bir web sayfasına nasıl ulaşıyorsanız bu yazılıma da web üzerinden bir tarayıcı ile aynı şekilde ulaşmamız mümkündür. Sahip olmanız gereken tek şey ise yalnızca hizmet almanızı sağlayacak bir hesap. Bu aşamada SOY yazılımlarının ücretlendirilmesinin de farklı olduğunu söylemek gerekiyor. Bu teknoloji sayesinde geleneksel lisans satın alma durumu yerini kullanıcı hesaplarına bırakıyor. İşin daha cazip yanıysa şu: ücretlendirme de kullanıcı sayısına bağlı olarak yapılıyor. SOY modelinin temel özellikleri nelerdir; Yazılıma web tabanlı erişim ve yönetim. Her müşterinin kendi lokasyonu yerine merkezi olarak yönetilen işlemler ile müşterilerin sisteme uzaktan her an bağlanabilme imkanı. Uygulamanın tek seferlik, çoklu kullanıcı mimarisi şeklinde sunulması ile gelen fiyatlama, ortaklık ve yönetimsel avantajlar. Merkezi güncelleme, merkezi güvenlik uygulamaları ile gelen kolaylık. SOY Teknolojileri ve Kurumlara sağladığı avantajlar; Sunucu maliyetleri azaltılır. Teknik bakım ve uygulama geliştirme maliyetleri azaltılır. Güncelleme işlemleri ve maliyetleri sıfırlanır. Lisans maliyetleri sıfırlanır. Kullandığınız süre ve kullanan kullanıcı sayısı kadar ödeme yaparsınız. Hizmeti dünyanın her yerinde alma imkânı. Güvenlik maliyetleri sıfırlanır. SOY ve son kullanıcıya sağladığı avantajlar; İnternet bağlantısının olduğu her yerden ve her zaman uygulamanıza ulabilirsiniz. Kullanıcılar arasında dosya ve bilgi paylaşımı sağlanır. Matbu evrak maliyetlerinde ve kargaşasında düşüş olur. Tüm yazışmalar ve bilgiler online ortamda barındırılabilir ve otomatik yedeklenir. Online dokümantasyon imkanı sağlar. Hizmet son müşteriye sıradan web tarayıcıları ile sunulur. Hizmetin bedeli yıllık kullanıcı sayısı bazında hesaplanır. Kullanıcı sayısı azaldığında, maliyet azalır.

SOY hizmetini kullanan örnek kuruluşlar; www.turkiye.gov.tr en başta devletimizin vatandaşa, kurumlara ve görevlilerine hizmet verdiği SOY modeli bir yazılımdır. Tüm bankaların Online İşlem Merkezlerinde yapılan Havale, EFT, Hesap Bilgileri gibi işlemlerinin tümünün yapıldığı yazılımlar SOY modelidir. Faceook, Twitter, Gmail, Hotmail, Yahoo ve diğer tüm eposta ve online hizmet sağlayıcıları SOY modeli ile hizmet vermektedir. Radyomatik Programı tüm içeriğinde ve her aşamasında yukarıda örnekleri verilen kuruluşların kullandığı, dünya standartlarında güvenlik ve çalışma prensiplerini içerecek şekilde tasarlanmıştır.

Kullanıcı sayısı arttıkça fiyatlarımızda özel indirimler uygulayabilmekteyiz. Lütfen detaylı bilgi için bizimle irtibata geçiniz.

Radyomatik Programında minimum kullanıcı lisansı alımı zorunludur.

Radyomatik yazılımını çalıştırmanız için bilgisayarınızda extra bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Radyomatik tüm platformlarda çalışmaktadır.

Lisanslı kullanım:

Radyomatikle ister manuel isterseniz otomatik yayın yapabilecek mikser başında beklemekten kurtulacaksınız. Siz keyfinize bakın biz yayındayız…

Evet alacağınız orjinal sürümde şarkı ve reklamlarda olmak üzere iki ayrı ayar yapabileceğiniz mixleme özelliği mevcut. Ayrıca üst üste bindirme özelliği bulunmakta.

Evet mümkün normalde program reklam benzeri şeylerde eserin bitmesini bekleyip ardından yayına verir. Ama siz programlarken derhal yayınla seçeneğini seçerseniz. O anda yayınlanan eseri mixleyerek kapatır ve tam zamanında programınız devreye girer.(orjinal sürümde mevcut dur.)

Evet mümkün ekolayzer seçeneğinden derinlik kutusunu tıkladığınızda yandaki yukarı aşağı çubukla derinliği artırabilir yada azaltabilirsiniz.

Evet eğer bilgisayarınızda iki adet ses kartı mevcut ise ön dinleme yapabilirsiniz. Şarkıyı sağ tıklayıp ön dinleme seçeneğini seçmek yeterli olacaktır.(Orjinal sürümde mevcut dur.)

Bilgisayarınızın mikrofon girişine mixer çıkışından bir ses kablosu takmanız sizin tüm yayınlarınızı istediğiniz kalitede saklama imkanı tanır. Tek yapmanız Radyomatik programında bulunan mikrofon tuşuna tıklamak. Bu yayınları istediğiniz periyot da saklayabilirsiniz.

Demo sürümde yalnızca 800 x 600 çözünürlük mevcut olup alacağınız orjinal sürümde 1024 x 768 çözünürlük mevcut dur.

Orjinal sürümde çift tıklama özelliği mevcut dur.

Programı aldıktan sonra bir yıl boyunca çıkacak olan yama ve üst versiyonlardan ayrıca para talep edilmez.

Playlist deki herhangi bir şarkının üzerinde iken klavyeden bir tuşa bastığınızda mavi bant o tuşla ilgili şarkı yada sanatçının üzerine gider. Ayrıca orjinal sürümde detaylı arama özelliğide mevcut dur.

Radyomatik programında düşük yada yüksek kaydetilen eserler tek bir seviyede çıkışı olur. Program bu görevi zaten yapmaktadır.

Şu anda Bu program bizim için minimum değerden satılmakta olup Her yerel radyo istasyonun kullanması için en uygun fiyat ve taksit şartlarıyla piyasaya sunulmuştur. Bu sebepten indirim yapma şansına sahip olamamaktayız. Ayrıca programımızın satış maliyetini artırmamak için bayilik verilmemektedir.

Destek ve güncellemeler:

Radyomatik programımızı her geçen gün bir üst seviyeye taşımak için güncellemekteyiz.
  • Radyomatik 3.0.00 Oto yönetimde Şarkı Ekle Penceresinde Yenile butonunun düzenlenerek listeyi yenilemesi aktif hale getirildi..
  • Linkte bulunan zip dosyasını Pc’nize indirdikten sonra radyomatiği kapatıp bulunduğu dizinin altına açınız. Açtığınız dosyada ki Radyomatik.exe dosyasının zaten var oldugunu belirten uyarı ya üzerine yaz diyerek işlemi tamamlayınız.
  • Ardından Radyomatiği yeniden çalıştırınız.
  • Radyomatik 3.0 Yayında
  • Radyomatik 2.2.10 Yayında
  • Radyomatik 2.2.09 Yayında
  • Otoyönetimde programlanan listelerin karışık, normal, tekrar şeklinde seçilerek liste bazında çalma modunun değişebilmesi sağlandı.Bir listeniz karışık olarak devreye girecekken bir başkasının sıralı olarak girebilmesini sağlayabilirsiniz.
  • İntro ya cıngıl basabilme özelliği ile tam cıngıl bitiminde söz başlayabilecek şekilde otomatik cıngıl girebilmesi sağlandı. Bu özeliği cıngıl serpiştir ve cıngıl düzenle kısmından kullanabilirsiniz.
  • Eser sözüne göre arama yapabilme özelliği eklendi. Birden fazla kelimeye göre arama yapabilmek için Araya % işareti koyabilirsiniz.
  • Albüm kapakları; Çalan eserin albüm kapağı ve eser sözünün ek hiçbir işlem yapmandan Çalan Detay kısmından gösterilmesi sağlandı. Bu işlem için yaklaşık 1050 tane albüm kapağı hazır indirip direk radyomatik içine koyabilirsiniz.İndirmek için tıklayın
  • Otoyonetimde programlanan listelerin karışık,normal,tekrar şeklinde seçilerek liste bazında çalma modunun değişebilmesi sağlandı.Bir listeniz karışık olarak devreye girecekken bir başkasının sıralı olarak girebilmesini sağlayabilirsiniz.
  • Otoyonetimde reklamlarınızı arayabilme özelliği eklendi.
  • “Grup liste” veya “eser kaartında ara” pencerelerinden listeye eklenen eserlerin Sanatçı Adı,Albüm Adı, Eser Adı ve intro sürelerinin gösterilmesi sağlandı.
  • Klasör Programlama; Radyomatiğin saati gelince istenilen klasörün içindeki dosyalardan miniliste (Reklam) veya liste oluşturarak yayınlayabilmesi sağlandı bu seçenek sayesinde klasör içinde reklamlarınızı alfabetik olarak sıralayarak yayına sokar size sadece klasörün içindeki dosyaları değiştirmek kalır.
  • Link ekle ve link programla seçeneği sayesinde internet üzerinden (Shoutcast veya Dosya) yayını çekip saati geldiğinde yayına sokabilmesi sağlandı. Bu seçenek sayesinde yeniden iletim işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Otomatik Haber indirip yayınlama; Saati gelince otomatik haberi internet üzerinden indirip yayınlayabilme özelliği nidamedya (Şuanlık sadece haber abonelik paketi) ile ortaklaşa çalışma ile gerçekleştirildi.İndirmek için tıklayın
  • İsteğe bağlı olarak radyomatik açılırken istekmatiğinde açılabilmesi sağlandı.
  • Devam eden bir yayın olmasada saati gelen otomatik işlemlerin ve reklamların yayına girebilmesi sağlandı.
  • Radyomatik albüm liste olarak kayıt edilen listeler programlandığında saati gelince listeyi temizlemeden çalan şarkının altına kendisini açması sağlandı.
  • Otomatik işlemler penceresindeki işlemler için logolar hazırlandı . Her işlem için farklı logo ile gösterilip kolay takibi sağlandı.(liste,mini liste, albüm,klasör,link,dosya)
  • Grup listede çalınan şarkının son yayınlanma saati sayfa yenilenmeden de gösterilebilmesi sağlandı.
  • Grup listeden uzun çalma listelerine bırakılan eser bırakılan yere yerleşmiyordu, düzeltildi.
  • Tek yapmanız gereken eserveritabanındaki eser adı albüm adı ve sanatçı isimlerinin düzgün olması. Ekran Görüntüsü için -Cıngıl ve reklamlarda ekolizer ve limiter ın aktif olup olmayacağının ayarlardan ayrı ayrı belirtilebilmesi sağlandı.
  • Msn de ne dinliyorum özelliğine ön yazı eklenebilmesi sağlandı.Örneğin Radyonuzun adı.
  • Sağdaki dosya listesinde istenen klasör üzerinde sağtıklayıp ara diyerek istenilen klasörde arama yapılabilmesi sağlandı.
  • Otomatik işlem kısmındaki ordinoya reklam yönetimdeki gibi otomatik yerleştir seçeneği eklendi.
  • Otomatik işlem listesinde biten ve bitmeye yakın olan işlemler farklı renkle gösterilmesi sağlandı.
  • Reklam penceresinin ayarlara bağlı olarak kapatılabilmesi seçeneği eklendi.
  • Otomatik işlemde programlanan liste ve minilistelerin detay göster seçeneği ile içeriğinin aynı ekranda gösterilmesi sağlandı.
  • Liste içerisinde arama yapmak için yeni bir seçenek daha eklendi. Eser adnın bir kısmını yazarak arayabilme (Winamp’taki j kısayol tuşu ile çıkan Jump file seçeneği) özelliği eklendi kısayol tuşu F6.
  • Her saat tanımı için ayrı ayrı giriş stili(Derhal,Araya) belirme özelliği eklendi
  • Radyomatik sms ekranında tek seferde 4 sms gösteriliyordu. Gösterim sayısı 5 e yükseltildi ve tümü okundu seçeneği eklendi.
  • Ayarlar ekranı daha düzenli hale getirildi.
  • Dini sohbetlerin veya dizi şeklinde olan programların çok kolay şekilde programlanabilmesi sağlandı. Nasıl yapılacağını görmek için tıklayınız.
  • Reklam bitiminde reklam penceresi bazı durumlarda kapanmıyordu. Bu sorun giderildi.
  • Radyomatik içerisine gelen smslere ait ceptelefonlarının isteğe göre gizlenebilmesi sağlandı.
  • Otomatik işlemden ayarlanan liste rasgele seçili olsada 1. parçayı çalıp ondan sonra rasgele çalıyordu bu hata giderildi.
  • 60 dakikadan uzun eserler liste de tam süresi gösterilmiyordu. Bu sorun giderildi.Örneğin 1 saat 15 dakkalık bir eser 75:00.0 şeklinde gösterilmesi sağlandı.
  • Yayınlanan reklamlar ve eserlerin ayrı ayrı yayın raporunun alınması ve bunlara grafik üzerinde takibi sağlandı.
  • Reklam ordinosundaki tümünü seç ve ordinoyu temizleme seçenekleri çok daha hızlı hale getirildi.
  • 16 dakikadan uzun eserler veritabanına eklenemiyordu bu sorun giderildi.
  • Radyomatik 2.1 kullanıcılarının Radyomatik 2.2 ye reklamlarını aktarabilmesi için aktarım programı yazıldı. indirmek için tıklayınız.
  • Haftalık reklamlarda gün saat ve reklam adına reklam detaylarının alınması ve excele aktarılabilmesi sağlandı.
  • Haftalık reklamda ayarlanmış reklamın farklı bir reklamla değiştirilebilmesi özelliği eklendi.
  • 2 seneden fazla bir zaman için reklam ayarlaması yapıldığında reklam giriş süresinde gecikme yaşanabiliyordu (1-2 saniye). Artık 10 senelikte reklam ayarlansa bu gecikmenin olmaması için hızlandırma yapıldı.
  • Haftalık reklamlarda Reklamı tüm spotlardan çıkart kısmındaki hata düzeltildi.
  • Limiter seçeneğine 4 parametre daha eklendi.(Ses seviyelerinin aynı oranda tutulabilmesi için)
  • Radyomatik liste içerisinde bulunan eserin windows ta silmeye kalktığınızda dosya kullanımda hatası vermesi engellendi.
  • Radyomatik açıldığında çalma modunu seçeneği program kapandığı gibi açmasında normal seçeneği dışında bir seçenek seçilmişse aktif olmuyordu bu sorun düzeltildi.
  • Haftalık reklamlarında sağ alttaki spotlar kısmından gözükebilmesi ve listeye atılabillmesi sağlandı.
  • 2.1 deki mavi arayuz seçeneği tekrar düzenlenerek klasik seçeneği olarak 2.2 ye eklendi.
  • Bilgisayarda dosya değişikliklerinde(Kopyalama,Silme) sağdaki dosya listesinin otomatik yenilenmesi isteğe bağlı olarak ayarlara eklendi.
  • Reklam yönetimde tarihi biten veya bitmeye yakın olan reklamların farklı renkte gösterilmesi sağlandı. Bitenler kırmızı bitmesine 1 hafta kalanlar mavi olarak gösterilecek.
  • Radyomatik eser çalarken çok ağır bir programda açılsa diğer programlardaki gibi bozuk cd tarzında atlama yapmadan esere devam edebilmesi sağlandı.
  • Aynı sıra numarasındaki reklamların rasgele çalınması (örnek: Yayına girecek reklamların sıra numaraları 10,20,50,50,50,50,100 şeklinde ise 50 olanlar her reklam girişinde farklı sırada girme özelliği sağlandı(Ayarlar içerisinden isteğe bağlı olarak kullanılabilir)
  • İnternet Yayın (mp3, aac, wma olarak çalan şarkı adı ile beraber yayının gönderilmesi ve anlık dinleyen kişi adedi bilgisi(5 saniyede bir dinleyen kişi adedinin güncellemesi)
  • Sağdaki dosya ekleme listesinde sol ile seçmeden direk sağ tıklayınca dosyalarla işlem yapılamıyordu. Direk sağ tıklansada dosya işlemlerinin yapılması sağlandı (Öndinleme, Fon çalar, Ekle)
  • Sağdaki dosya listesinde alt klasörlerin tümünün kapatılabilmesi seçeneği eklendi.
  • Liste içerisindeki eserlerin listenin sonuna, başına, bir üste, bir alta gönderilebilmesi seçeneği eklendi.
  • Reklam yönetiminde dosya türü seçenekleri arttırıldı (wav, ogg, wma, mp3, mp4, aac, m4a, mp1, mp2)
  • Reklam yönetimde spot sayısı 60 tan 100 e çıkartıldı.
  • Bilgisayarda Arama Özeliği eklendi
  • Dosya ekleme listesinde Gereksiz dosyaların gizlenmesi ve dosya listesinin 10 kat hızlandırılması sağlandı. Ayrıca windows da dosya eklendiğinde listenin anında güncellenmesi sağlandı
  • AAC PLUS ses desteği eklendi
  • Daha Görsel Arayüz Seçenekleri
  • Windows tan dosyaları liste içerisinde istenilen sıraya atabilme
  • Windows tan birden fazla dosyayı listeye ekleyebilme
  • Eserlerin saniye olarak mikslenmesine ek olarak tam bitiş noktaları hesaplanarak eser aralarında hiç boşluk kalmadan çok üstün bir miksleme yapabilmesi sağlandı.
  • Eserleri veri tabanına kayıt modülü eklendi.1 Şarkının veritabanına kaydı yaklaşık saniyenin 1/5 i gibi çok kısa bir sürede gerçekleşmektedir.Yani 300 tane eser sadece 1 Dakikada veri tabanına kaydı yapılır.
  • Veri tabanına kayıt edilen seçenekler (ilerki sürümlerde taleplere göre arttırılacaktır.)
  • Eser Adı > dosyadan okunur
  • Sanatçı >dosyadan okunur
  • Dosya Adı
  • Ses Seviyesi (Her eserin farklı ses seviyesinde çalınabilmesini sağlayabilirsiniz.)
  • Süre Giriş >Şarkının başındaki boşluk kırpıldıktan sonraki girişi
  • Çıkış >Şarkının sonundaki boşluk kırpıldıktan sonraki Bitişi
  • Söz giriş >Şarkı sözünün başlangıç anı (Manuel olarak girilir)
  • Tür > Manuel olarak girilir
  • Alt Tür > Manuel olarak girilir
  • Açıklama > Manuel olarak eser ile ilgili bilgi girişi
  • Yazar >Eser yazarı
  • Besteci Plak Şirketi
  • Albüm >Albüm adı
  • Şarkı sözü > Manuel olarak elle girilir(Yada Radyomatik hazır yazılmış olan 5000 üzerinde şarkı sözü listesinden seçilir)
  • Son yayın tarihi/saati
  • Önceki yayın tarihi/saati
  • İntro geri sayacı (Söz girişine kaç saniye kaldığını gösterir)
  • Açılan şarkıların ses seviyelerinin belli bir oranda artarak yayına başlaması.
  • Klasör ekle penceresinde birden fazla dosyayı seçerek listeye atabilme
  • Çalan Şarkıların web sitesine isimlerinin gönderilmesi(AAC yayını olmayanlar için)
  • Çalan şarkıların internet yayın ekranlarında gösterilmesi(AAC yayın yapanlar için)
  • rds desteği(Çalan şarkıların c:\Radyomatik\Temp\calan.txt dosyasına yazılması)
  • Çalan eserin MSN de gözükmesi(MSN ne dinliyorum özelliği ile entegre çalışma)
  • Kolaylaştırılmış 2. Reklam Düzenleme Paneli (Reklam Yönetim Haftalık)
  • Daha az ram ve cpu kullanımı ve performans artışı
  • Listeyi daha büyük kullanabilmek için liste genişlet.
  • Listede dosyaların adreslerinin gözükmesi yeniden eklendi (2.1 de kaldırılmıştı.)
  • Grafik Ekolizer seçenekleri 3 e yükseltildi.(Değiştirmek İçin Grafik Ekolizere Tıklayın)
  • Liste içerisine istenilen aralıklarla Cıngıl yerleştirme seçeneği(Eser arası&Eser; Üzeri)
  • Yayın raporunun excel veya Web sayfası olarak kayıt edilebilmesi özelliği eklendi.
  • Mikser kullanmayan yada mikrofonu bilgisayara giren radyolar için mikrofon kontrolü ve mikrofona geçişte yayın sesinin yapılan ayaralara göre otomatik olarak yavaşça kısılması veya açılması
  • Listenin dosya adına göre veya dosya yoluna sıralanması
  • Liste Çalma modu rtük kayıt, cıngıl otomatik, reklam otomatik program, player ses, genel ses kapanırken ki şekli ile açılabilmesi sağlandı.
  • Meslek birliklerine verilmek üzere yayın rapor detayı listesi (Parça, Kaç adet çalındığı, Sanatçı, albüm, Besteci, Söz yazarı, Plak şirketi) ve bunun excel dosyası olarak kayıt edilebilmesi
  • Radyomatik kapanırken listenin kayıt edilmesi ve tekrar açıldığında aynı liste ile açılabilmesi
  • Farenin orta tekerliğiyle ana ses ve player sesinin ayarlanması
  • Veritabanındaki eserlerden istenilen kriterlere göre otomatik liste oluşturulması(Ör:istenilen tarih aralığında çıkan eserlerden pop türünde hızlı kategorideki söz yazarı istediğiniz kişi olan eserlerden liste oluştur.)
  • Form Tam ekran değilkende cıngıl düğmelerinin bir kısmının gözükmesi sağlandı
  • Radyomatik içerisinden web sayfalarında gezinti penceresi eklendi. – Liste içerisinde seçilenin altındaki değil çalan şarkının altındakinin çalması şeklinde bir değişiklik yapıldı.
  • Ana ekranda standart 20 cıngıla ek olarak tek ekranda 45 farklı cıngıl seçeneği
  • Çok kullanılan pencerelerin program kapatılıp açıldığında aynı pozisyon ve boyutta açılması sağlandı
  • Cıngıl düğmelerine sağ tıklayıp ekleme ve silme yapabilme Açıklamalar -Eserler veritabanına eklendikten sonra ister veri tabanından çağırarak çalın isterseniz dosya olarak atarak çalın tüm ayarları anında tanır.Sonuç olarak dosyalarımızı 1 kereye mahsus veritabanına işlemek, fakat dikkat edilmesi gereken bir husus arşivimizdeki dosyaların yerini değiştirmememiz gerekmekte eğer değiştirirseniz bu değişikliği veritabanına tekrar göstermemiz gerekmektedir.
  • Reklam yönetim ve eser veritabanı yönetimi ağ üzerinden de kontrol edebilirsiniz. Eserleri yönetebilmek için yayın bilgisayarınızdaki mp3 lerin bulunduğu klasörün sadece okunur olarak paylaşıma açılması yeterlidir.